ENTRA EN EL CICLE I RECICLA



Entra en el Cicle


En aquest treball hem hagut de fer cadascú
un consell amb un exemple sobre dues frases.

Esperem que aprengueu tant com nosaltres.

Consell 1:
Hem d'utilitzar al màxim els objectes que no es poden reciclar. Així reduïm la contaminació ja que no n’hem de comprar més i no augmentem els residus. Sobretot, no tiris un producte quan encara el pots utilitzar, si ho fas gastes material de la natura, això és dolent per a tu i per a tots els altres.

Per exemple:
Si t’has acabat una suc de pinya que l’ampolla era de plàstic, no la tiris, neteja-la i podràs posar-hi aigua, altres begudes o fer alguna manualitat.
Si tens una bossa, que no sigui de plàstic, guarda-te-la i no la llencis. Pots anar a comprar amb ella i no n’hauràs d’agafar-ne una de nova.
Utilitza cada peça de roba el màxim, per no haver de posar la rentadora constantment
Si tens un electrodomèstic que deixa de funcionar no el tiris per comprarte un nou, repara’l,
així a part de gastar menys diners, contribueixes a que es fabriquin menys coses.


Consell 2:
Separa a casa les deixalles que utilitzem, per facilitar la feina als altres i no embrutar el planeta. Un consell, en lloc de tirar una bossa amb totes les deixalles, fes-ne una per a cada un dels diferents materials. Hi ha molta gent que no recicla a casa. Després els treballadors dels ecoparcs els és més difícil la seva feina ja que han de separar el que no ha separat els altres a casa.

Per exemple
Quan beus un ampolleta d’aigua, en comptes de tirar-la a la brossa més propera, tira-la a un contenidor de plàstic. Si ho fas així, al món ajudaràs.

Comentaris

Entrades populars